Hotel Boka

I vendosur në zonën më të vlerësuar në Tiranë, ky hotel ka një rezultat të shkëlqyeshëm të lokacionit prej 9.8

Një vizitë në Hotel Boka shënohet nga kënaqësia në çdo hap. Komoditetet tona të shumta luksoze ofrojnë sfondin e përsosur për të krijuar kujtime të paharrueshme me të dashurit tuaj.

  • 20 dhoma luksoze
  • Një Bar unik luksoz
  • Hapësirë për deri në 50 mysafirë
  • Vendndodhja më e mirë në Tiranë

Dhomat

Hotel Boka ka një shumëllojshmëri akomodimesh, por secili jep komoditet të kënaqur. Hoteli përmban 50 dhoma luksoze me stilim luksoz dhe mjeshtëri e patëmetë.

Darka e jashtëzakonshme


Me përvojat unike të ngrënies të përshtatshme për një Hotel Luksoz, shijoni mrekullitë e kuzhinës së Hotel Boka. Një vend për darkë dhe një bar që plotësojnë një larmi shijesh në kërkesën tuaj.

Dizajni

Dizajni shekulli i 19-të - i kombinuar me modernizmin e kthen hotelin prapa në kohë

Merrni ofertat më të mira në faqen tonë zyrtare të internetit dhe rezervoni tani.

Na gjeni në