Rreth Nesh

Hotel Boka ofron akomodim në Tiranë pranë Clock Tower Tirana dhe Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit të Shqipërisë. Pikat më të njohura të interesit pranë Hotel Boka përfshijnë Sheshin Skënderbeg, Ish Rezidencën e Enver Hoxhës dhe Urën e Tanners. Aeroporti më i afërt është Tirana International Nënë Tereza, 17.7 km nga hoteli, dhe prona ofron një shërbim per të transportuar me aeroport me pagesë.

Në hotel, dhomat janë të pajisura me një tavolinë. I kompletuar me një banjo private të pajisur me dush dhe tharëse flokësh, të gjitha dhomat në Hotel Boka kanë një TV me ekran të sheshtë dhe kondicioner, dhe dhoma të caktuara gjithashtu ofrojnë një ballkon.

Facilitetet e Hotelit

Trasnportim Aeroporti

Dhoma jo duhanpirëse

Servis Dhome

Bar

Dhoma Familjare

Ndër objektet në këtë pronë janë një sallë pritjeje e përbashkët dhe një tavolinë turne, së bashku me Wi Fi falas në të gjithë pronën. Prona ka një tavolinë para 24 orësh, shërbim në dhomë dhe shkëmbim valutor për mysafirët.